Antena 3 CNN Politică Lucian Duţă critică dur raportul Corpului de control al Guvernului referitor la cardul de sănătate

Lucian Duţă critică dur raportul Corpului de control al Guvernului referitor la cardul de sănătate

Lucian Duţă critică dur raportul Corpului de control al Guvernului referitor la cardul de sănătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iul 2013   •   13:47
Fostul sef al CNAS in guvernarea PDL critica in termeni foarte duri Raportul Corpului de Control al Guvernului dat publicitatii azi cu privire la Cardul national de sanatate. Acesta sustine ca totul este de fapt un jos de imagine menit sa acopere scandalul generat de condamnarea ministrului Relu Fenechiu, conform pesurse.ro.
 
"Victor Ponta este premierul care blocheaza sistemele antifrauda proiectate si aplicate de mine in sistemul de sanatate. Scandalul Fenechiu, pe care il deconteaza tot Victor Ponta, i-a marit premierului starea de nervozitate si l-a facut sa recidiveze in minciuna prosteasca, sustine fostul sef al CNAS.

CITEŞTE RAPORTUL AICI
 
Acesta sustine ca de fapt introducerea Cardului de sanatate a fost blocat de PSD si PNL prin cei doi presedinti ai CNAS care i-au succedat.
 
"Concret:
 
1) de un an si doua luni nu mai conduc CNAS. CNAS a fost condusa de finul lui Victor Ponta, Doru Badescu, timp de un an si o luna, si de protejatul lui Ponta si Antonescu, Cristian Busoi, de o luna;
 
2) cardul de sanatate, proiectul meu, reprezinta elementul central antifrauda din sistemul de sanatate. Prin aplicarea lui s-ar economisi 400 de milioane de euro pe an, bani care s-ar fi dus direct catre pacienti. Cardul a fost blocat. De cine? De Victor Ponta, prin finul lui, fostul sef al CNAS. Victor Ponta a blocat sistemul antifrauda. Lui Victor Ponta nu-i pasa de pacienti, ii pasa de clientii politici;
 
3) cu Posta Romana, CNAS condusa de mine nu a facut nici un contract, nu a facut nici o plata;
 
4) cu Imprimeria Nationala, CNAS condusa de mine nu a facut nici un contract, nu a facut nici o plata. Mai mult, Imprimeria asteapta de un an si doua luni sa i se dea comanda, de la protejatul lui Victor Ponta, de producere a cardului de sanatate."
 

"Surpriza! Proiectul a fost blocat de Victor Ponta prin finul lui care a condus CNAS. Dupa ce ca nu este interesat sa creeze sisteme antifrauda, Victor Ponta le blocheaza si pe cele create de mine. Azi, Imprimeria Nationala nu merge bine din cauza mea. Maine, Victor Ponta o sa spuna ca nu poate guverna in niciun domeniu, de la sport pana la agricultura, tot din cauza mea."
 
"In concluzie, Ponta ar trebui sa se autodenunte la DNA, SRI, Ministerul de Interne si la celelalte institutii amintite de el, pentru blocarea sistemelor antifrauda proiectate de mine, pentru dezastrul programat in care a adus CNAS si sistemul de sanatate din Romania, pentru atentat la siguranta cetatenilor.", concluzioneaza fostul sef al CNAS prin intermediul unui comunicat de presa.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close