Antena 3 CNN Politică Mircea Badea dezvăluie cu cine va vota: În turul doi va trebui să mă decid între Udrea şi Macovei!

Mircea Badea dezvăluie cu cine va vota: În turul doi va trebui să mă decid între Udrea şi Macovei!

Mircea Badea dezvăluie cu cine va vota: În turul doi va trebui să mă decid între Udrea şi Macovei!
20 Oct 2014   •   23:54

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, printr-o scrisoare, să i se aloce un imobil pentru uzul personal şi unul pentru sediul biroului său. Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" imaginile cu domeniul pe care şi la-r fi dorit preşedintele Traian Băsescu, acesta aflându-se chiar pe proprietatea unui mall din Capitală.

"Printre multele probleme grave pe care le are Băsescu este această dependenţă de metri pătraţi construiţi. El în casa din Mihăileanu nu ştiu dacă a mai intrat de când a ieşit cu punga de un leu", a declarat Mircea Badea.

De asemenea, realizatorul emisiunii "În gura presei"  i-a criticat şi pe alţi politicieni care au o avere impresionabilă.

Mihai Gâdea a lansat chiar şi o ofertă pentru candidatul la prezidenţiale, Klaus Iohannis, pentru a veni la o dezbatere electorală în cadrul emisiunilor Antena 3: "Dacă veniţi, punem pe ecran Antena 6, iar moderator este Mircea Badea".

Întrebat dacă s-a hotărât cu cine o să voteze, Mircea Badea a declarat că deocamdată se mai gândeşte: " Cu domnul Ghişe, dar înţeleg că nu s-a mai calificat ".

"Este posibil totuşi ca în turul întâi să votez cu Tăriceanu, cu Ponta nu votez pe bază de Rus. Abia în turul doi va trebui să mă decid între Udrea şi Macovei. Aşa am înţeles astăzi, că în turul doi vor intra cele două. Sunt pe locul lui Băsescu", a explicat acesta cum va vota.

Iar pentru ca atmosfera să se destindă, atât Călin Popescu Tăriceanu, cât şi Mircea Badea au încântat audienţa cu două bancuri pline de umor.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close