Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Mulți m-au întrebat de unde are Dragnea 27 de milioane de euro. Iată ce le-am răspuns

Mircea Badea: Mulți m-au întrebat de unde are Dragnea 27 de milioane de euro. Iată ce le-am răspuns

Mircea Badea: Mulți m-au întrebat de unde are Dragnea 27 de milioane de euro. Iată ce le-am răspuns
22 Noi 2017   •   23:44

Procurorii anticorupţie au pus, marți, sechestru asigurător pe un teren, un apartament, două autoturisme şi conturi deţinute de Liviu Dragnea.

Informația a fost comentată de Mircea Badea, în ediția de miercuri a emisiunii "În gura presei". Realizatorul TV a dezvăluit că, în ultimele ore, mulți telespectatori l-au întrebat "acuzator" de unde are Liviu Dragnea 27 de milioane de euro, sumă despre care o parte a presei a scris că ar fi fost pusă sub sechestru de procurorii DNA.

Citește și: Ce bunuri i-a sechestrat DNA lui Dragnea, pentru recuperarea prejudiciului în dosarul Tel Drum

"Unii, care se pretind a fi jurnaliști, de la diferite entități, să zicem, de presă, au spus că s-a pus sechestru pe 27 de milioane de euro din averea lui Dragnea. Pe mine tot felul de puțintei la minte mă întrebau pe Facebook, acuzator și extrem de superior, dacă îmi permiteți exprimarea: (...) de unde are Dragnea 27 de milioane?"

Mircea Badea spune că adevărul despre suma din averea liderului PSD Liviu Dragnea pusă sub sechestru reiese clar din comunicatul DNA.

Potrivit DNA, "s-a instituit sechestru asigurător asupra bunurilor identificate până în prezent, după cum urmează: un teren situat în municipiul Turnu Măgurele judeţul Teleorman, cu suprafaţă de 2.913 mp şi construcţie aferentă acestuia, un apartament situat în Turnu Măgurele cu suprafaţa de 80 mp şi două autoturisme (Skoda Superb şi BMW X5)".

Conform aceleiaşi surse, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobândită prin promisiune de vânzare-cumpărare, asupra sumei de 280.000 lei dobândită cu titlu de chirie în anul 2015 şi 2016 în baza unui contract de închiriere, asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în patru conturi bancare deţinute de Liviu Dragnea, precum şi asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de către terţe persoane.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close