Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Dacă ai un trandafir, eşti un om liber. Este un simbol

Mircea Diaconu: Dacă ai un trandafir, eşti un om liber. Este un simbol

Mircea Diaconu: Dacă ai un trandafir, eşti un om liber. Este un simbol
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Sep 2014   •   20:32
Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost invitatul lui Radu Tudor în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire". Diaconu a adus cu el un coş de fructe pe care l-a făcut cadou realizatorului Radu Tudor şi echipei "Punctul de Întâlnire". 
 
"E făcut de soţia mea pentru dvs. Au fost câteva zile de toamnă de pus în ramă. Aceste fructe sunt de pe aici, deci nu sunt strălucitoare, uriaşe, vandabile. Deloc. Dar sunt din grădina mea. Nu sunt grozavi, nobili, performanţi. Din aceşti struguri noi facem vinul în fiecare an. Au fost copiii acasă, nepoţica, am lucrat toţi. Mărul este un ionatan românesc, care nu mai există pe nicăieri acum. Rezistă foarte mult, până în primăvară poate. Le prezint de parcă le vând, dar nu vând nimic. Spuneam la un moment dat că dacă ai un trandafir, eşti un om liber. Oricât de avansată tehnologia, legătura cu natura este extrem de importantă. Este un simbol", a explicat Diaconu. 
 
Europarlamentarul a recunoscut că se gândeşte să facă un drum cu maşina până la Bruxelles, cu o lădiţă de fructe, pentru a împărţi colegilor săi din Parlamentul European. 
 
"Pe de altă parte, gustul fructelor de la noi este inegalabil. Am să iau o lădiţă cu eşantioane şi o să mă duc în Parlamentul European, să le dau colegilor. Vreau să guste de la noi. E alt gust.Eu nu candidez la nimic, să ne înţelegem. Este un simbol al toamnei şi mi-a făcut plăcere să îl aduc."
 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close