Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan cere demisia lui Gabriel Oprea: ”E singurul gest politic responsabil pe care l-ar face într-o carieră rușinoasă”

Nicușor Dan cere demisia lui Gabriel Oprea: ”E singurul gest politic responsabil pe care l-ar face într-o carieră rușinoasă”

Nicușor Dan cere demisia lui Gabriel Oprea: ”E singurul gest politic responsabil pe care l-ar face într-o carieră rușinoasă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Sep 2016   •   09:21

Liderul USR Nicușor Dan a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj în care cere demisia lui Gabriel Oprea din Parlament, ca unică soluție pentru ”a lăsa înfăptuirea justiției în mâna celor cu atribuții legale”.

”Cer demisia lui Gabriel Oprea din Parlament. Este singura soluție pentru a lăsa înfăptuirea Justiției în mâna celor cu atribuții legale, procurori și judecători, și singura modalitate de a mai salva ceva din credibilitatea unei instituții fundamentale a democrației - Parlamentul, compromisă de votul PSD, ALDE și PMP. Demisia e singurul gest politic responsabil pe care domnul Oprea l-ar face într-o carieră publică rușinoasă marcată de traseism, plagiat, minciună și parvenitism”, scrie Nicușor Dan, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Gabriel Oprea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close