Antena 3 CNN Politică Noul judecător la CCR, Iulia Motoc, omul UNPR, nu al PDL

Noul judecător la CCR, Iulia Motoc, omul UNPR, nu al PDL

Noul judecător la CCR, Iulia Motoc, omul UNPR, nu al PDL
Sursa foto: Intact Images
15 Iun 2010   •   12:23

Iulia Motoc, care a primit luni votul Senatului pentru postul de judecător la Curtea Constituţională (CC) a fost candidatul propus de UNPR pentru CC, se arată într-un comunicat de presă al acestei formaţiuni. Iulia Motoc a primit 71 de voturi în favoarea numirii sale la CC, ea fiiind însă prezentată drept candidat al PDL. Contracandidatul Iuliei Motoc a fost liberalul Teodor Meleşcanu, care a primit 65 de voturi.

"Doamna Iulia Antoanella Motoc a fost candidatul propus de UNPR pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională, ales de Senat. Domnia sa a primit, luni, la Senat, 71 de voturi pentru a fi desemnată judecător la Curtea Constituţională", se arată într-un comunicat al UNPR

Potrivit comunicatului, Iulia Motoc este o personalitate în domeniul Justiţiei şi Dreptului Constituţional, recunoscută la nivel internaţional. De profesie avocat, este profesor de drept internaţional la Universitatea Bucureşti, membru al Comitetului ONU pentru Drepturile Omului, doctor în drept internaţional public la Universitatea "Paul Cezanne" Aix-Marseille şi doctor în etică la Universitatea Bucureşti.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: UNPR
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close