Antena 3 CNN Politică "Pe contrasens cu favorita preşedintelui": Mărturia omului care a îndrăznit să o înfrunte pe Elena Udrea

"Pe contrasens cu favorita preşedintelui": Mărturia omului care a îndrăznit să o înfrunte pe Elena Udrea

"Pe contrasens cu favorita preşedintelui": Mărturia omului care a îndrăznit să o înfrunte pe Elena Udrea
de S.T.    |    18 Oct 2014   •   21:45

Profesorul Liviu Brătescu, candidatul USL care a bătut-o pe Elena Udrea la alegerile parlamentare din 2012, dar nu a intrat în Parlament, a scris o carte despre tot ce s-a întâmplat în acea iarnă.

Liviu Brătescu a vorbit, sâmbătă, la "Q&A cu Alessandra Stoicescu", despre cum a decurs acea campanie electorală, el câştigând alegerile dar pierzând în urma redistribuirii voturilor.

"Doamna Udrea a prezentat această campanie ca fiind o campanie a Uniunii Social Liberale împotriva ei şi chiar s-a victimizat la un moment dat, dar din păcate nu a fost aşa. Această campanie a fost o campanie a mea, a rudelor mele, a unui grup de prieteni din partidele care formau pe atunci Uniunea Social Liberală, dar nu a întregii unini", a spus liberalul, confirmând că a pierdut alegerile din cauza unor oameni care ar fi trebuit să-l susţină.

"Diferenţa dintre mine şi doamna Udrea a fost de 1.100 de voturi(...). Eu am intrat în campania electorală ştiind foarte clar ce lucruri se pot întâmpla, dar nu mi-am imaginat niciodată că într-o campanie electorală se pot stabili înţelegeri într-o aşa mare măsură cum a fost la Roman", a mai spus Liviu Brătescu.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu"
.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close