Antena 3 CNN Politică Ponta, despre Băsescu: DICTATOR PARANOIC. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Ponta, despre Băsescu: DICTATOR PARANOIC. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Ponta, despre Băsescu: DICTATOR PARANOIC. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Ian 2014   •   12:23

Premierul Victor Ponta afirmă că prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Băsescu. Regimul Băsescu este un sistem bazat pe o propagandă tipică legionarilor, se arată într-un document PSD, în care Băsescu este caracterizat drept dictator paranoic, susţinut de o gaşcă de impostori si adulatori dependenţi de bani şi funcţii publice. 

Social-democraţii îşi propun în 2014 continuarea guvernării în sensul dezvoltării economice şi al restabilirii echilibrelor sociale în România, destructurarea "regimului Băsescu" şi aducerea la conducerea ţării a unui preşedinte care să nu fie ''un războinic'', ci un ''pacificator''.
 
Aceste obiective sunt propuse şi prezentate luni de preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, BPN al partidului, într-un document politic, potrivit unor surse social-democrate.
 
"Ne propunem să dărâmăm cărămidă cu cărămidă ce a rămas din regimul politic Traian Băsescu - în 2014, se încheie 10 ani de distrugere a României, de minciună, dezbinare, sărăcie, izolare internaţională şi persecuţie sistematică a adversarilor politici. Regimul Traian Băsescu este un sistem bazat pe o propagandă tipică legionarilor şi metode de persecuţie ale comuniştilor din anii 50 cu un paranoic, susţinut de o gaşcă de impostori şi adulatori dependenţi de bani şi funcţii publice", se arată în document, informează Agerpres.
 
Potrivit sursei citate, "singurul adversar ireconciliabil al acestui regim a fost mereu PSD, (...) de a cărei forţă politică şi electorală i-a fost mereu frică lui Traian Băsescu".
 
"Ştie foarte clar că noi putem nu doar să îl înlocuim, dar să avem grijă ca mecanismele sale anti-democratice şi anti-naţionale, construite timp de 10 ani, să înceteze să funcţioneze. Pentru acest obiectiv naţional şi politic trebuie să colaborăm onest cu toate partidele democratice din ţară - în special cu aliaţii noştri: UNPR, PC şi PNL! USL s-a format ca adversar natural al regimului Băsescu şi trebuie să nu abandoneze acest obiectiv", stipulează documentul.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close