Antena 3 CNN Politică Ponta face acuzații: Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce numeşte acum statul paralel

Ponta face acuzații: Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce numeşte acum statul paralel

Ponta face acuzații: Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce numeşte acum statul paralel
de S.T.    |    30 Ian 2018   •   23:15

Fostul premier Victor Ponta spune că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, avea la un moment dat relaţii privilegiate cu ceea ce numeşte acum „statul paralel”. „Mi-e greu să cred că şi-a declarat independenţa”, a declarat Ponta, la un post de televiziune.

„Dacă Grindeanu şi Tudose erau controlaţi din altă parte şi Dragnea i-a pus, înseamnă că Dragnea e controlat din altă parte. Iar eu, care personal am asistat, am văzut cu ochii mei şi cu urechile mele am auzit, ştiu sigur că domnul Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce acum numeşte statul paralel. Am participat la multe evenimente semioficiale la care era şi domnul Pahonţu de la SPP, noua ţintă a lui Dragnea. Îl face faimos, nu cred că ştia lumea cine e Pahonţu. (...) Nu era aşa luptător cu el. Dacă a numit doi premieri, pe Grindeanu şi pe Tudose, de la statul paralel, înseamnă că el e controlat de statul paralel. Să înţeleg că şi-a declarat independenţa acum, cu Dăncilă? Mi-e greu să cred acest lucru”, a declarat, marţi seară, Victor Ponta.

El a mai spus Liviu Dragnea „tot timpul va face acest joc, în care diferenţa între ce spune la televizor, ce gândeşte şi ce face este ca între Africa, America de Sud şi Asia, nu se ating niciodată”.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close