Antena 3 CNN Politică Ponta, după declaraţiile preşedintelui: E total degradant ce a făcut Băsescu. Continuăm lupta, AMR 35 de săptămâni!

Ponta, după declaraţiile preşedintelui: E total degradant ce a făcut Băsescu. Continuăm lupta, AMR 35 de săptămâni!

Ponta, după declaraţiile preşedintelui: E total degradant ce a făcut Băsescu. Continuăm lupta, AMR 35 de săptămâni!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Apr 2014   •   08:37

Premierul Victor Ponta susţine, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook marţi seară, după declaraţiile preşedintelui, faptul că "este total degradant ce a făcut Traian Băsescu azi (marţi - n.r.)" şi că "nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al statului român", textul încheindu-se astfel: "AMR 35 de săptămâni!".

 
"Azi, cetăţenii României au văzut din nou adevărata faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani - ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României. Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al Statului român. România şi românii merită mult mai mult", se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al lui Victor Ponta.
 
"Continuăm lupta, cu şi mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!", se mai arată în finalul acestui text.
 
Mesajul a fost postat pe contul de Facebook al premierului Victor Ponta după conferinţa de presă de marţi seară a preşedintelui Traian Băsescu.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close