Antena 3 CNN Politică Ponta intră oficial în cursa pentru Cotroceni: Voi fi acel preşedinte care nu avea încă 18 ani în 1989

Ponta intră oficial în cursa pentru Cotroceni: Voi fi acel preşedinte care nu avea încă 18 ani în 1989

Ponta intră oficial în cursa pentru Cotroceni: Voi fi acel preşedinte care nu avea încă 18 ani în 1989
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Sep 2014   •   18:06

Victor Ponta a intrat oficial, miercuri, în cursa pentru Cotroceni. Preşedintele PSD şi-a depus miercuri, la Biroul electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii la funcţia de Preşedinte al României, din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. 

Ponta a spus că, dacă va fi ales, va fi acel preşedinte care în 1989 încă nu avea 18 ani. În ceea ce priveşte proiectele lui, Ponta spune că România are nevoie de schimbare şi unitate, că vrea să schimbe profilul preşedintelui - să nu mai fie unul generator de crize - , pentru că ţara are nevoie de unitate.
 
Ponta a fost însoţit la sediul BEC de soţia sa, Daciana Sârbu, de lideri ai PSD şi de liderii UNPR şi PC, respectiv vicepremierii Gabriel Oprea şi Daniel Constantin. De la lansarea candidaturii nu a lipsit nici fostul ministru PSD al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.
 
Premierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii.
 
Victor Ponta a fost întâmpinat la sosirea la sediul Biroului Electoral Central de un grup de susţinători.

Pe 23 septembrie este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru cursa prezidenţială.

Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale va avea loc sâmbătă, în Bucureşti, la Arena Naţională, unde sunt aşteptaţi, potrivit organizatorilor, aproape 70.000 de participanţi. Manifestarea este prevăzută să înceapă la ora 16.00, urmând să dureze o oră şi jumătate.

Victor Ponta îşi va lansa candidatura la prezidenţiale de ziua sa. El împlineşte sâmbătă 42 de ani.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close