Antena 3 CNN Politică Ponta: Sunt pregătit să fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL

Ponta: Sunt pregătit să fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL

Ponta: Sunt pregătit să fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Noi 2012   •   15:56

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că este pregătit să preia din nou funcţia de prim-ministru după alegerile din 9 decembrie, însă numai dacă USL va avea majoritatea.

"Dacă USL va avea o majoritate absolută în viitorul parlament, toţi liderii USL vom merge la preşedintele României la consultări. (...) Eu sunt pregătit în prima, a doua zi de funcţionare a Parlamentului să vin în faţa Parlamentului cu structura guvernului, o structură diferită de cea actuală, cu persoanele care vor ocupa portofoliile de miniştri şi deja cu propunerea de buget pentru 2013.

Însă bugetul pe 2013 poate fi aprobat de Parlament începând cu data de 15 ianuarie, deoarece probabil în prima săptămână a lunii ianuarie vom avea la Bucureşti negocierile cu partenerii noştri internaţionali. Acesta este calendarul pe care l-am discutat cu toată lumea, este un calendar care înseamnă stabilitate şi predictibilitate şi eu sunt absolut convins că nimeni nu va risca o instabilitate a României", a spus Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Şeful Guvernului a mai adăugat că, în cazul în care USL nu va obţine 50%, nu va dori să fie "prim-ministru al unei alte majorităţi, ci doar al majorităţii USL".




×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close