Antena 3 CNN Politică Premierul Viorica Dăncilă va merge marţi la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis președintelui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă va merge marţi la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis președintelui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă va merge marţi la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis președintelui Iohannis
Sursa foto: foto: presidency.ro
14 Mai 2018   •   19:33

Premierul Viorica Dăncilă va da curs invitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis de a avea marţi, la Palatul Cotroceni, consultări pe teme de politică externă, au confirmat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Viorica Dăncilă i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis:

”În urma invitației transmise, astăzi, de către Administraţia Prezidențială, prim-ministrul României Viorica Dăncilă a transmis următorul răspuns:
"Domnule Președinte, în cadrul dialogului interinstituțional, am primit invitația dumneavoastră la consultări pe teme de actualitate de politică externă, respectiv recentele evoluții din Orientul Mijlociu şi relațiile bilaterale ale României cu Statul Israel.

Pe această cale, confirm participarea"”, a scris Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe şefa Executivului, Viorica Dăncilă, marţi, la Palatul Cotroceni, la consultări pentru clarificarea unor aspecte ce ţin de politica externă, informează Administraţia Prezidenţială.

"Stimată doamnă prim-ministru, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu evoluţii recente din politica externă, în temeiul dispoziţiilor art. 86 din Constituţie, vă invit pentru consultări în data de 15 mai, ora 11,00, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce ţin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării Ambasadei României din Statul Israel, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită", se arată în invitaţia adresată premierului de către preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a precizat că la această întâlnire premierul poate fi însoţit de miniştrii de resort.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close