x close

Fii alături de noi!

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, întâlnire la Palatul Cotroceni

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   20:27
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, întâlnire la Palatul Cotroceni 416
Foto: Facebook/Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş vor avea, luni, la ora 16:00, a doua întâlnire de lucru din acest an, discuţiile urmând să aibă loc la Palatul Cotroceni, potrivit Guvernului.
Întâlnirea de luni, de la Palatul Cotroceni, este a doua oficială din acest an.
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au avut prima întâlnire de lucru în urmă cu o săptămână, la Palatul Cotroceni, discuţiile fiind legate de situaţia actualei guvernări, precum şi despre priorităţile Executivului pe anul în curs.
De asemenea, Dacian Cioloş l-a informat pe Klaus Iohannis cu privire la vizita oficială efectuată în Republica Federală Germania, cu accent pe concluziile discuţiilor purtate cu oficialii de la Berlin, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati