Antena 3 CNN Politică Primarul din Bârlad către consilieri locali şi presă: V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca pe loc!

Primarul din Bârlad către consilieri locali şi presă: V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca pe loc!

Primarul din Bârlad către consilieri locali şi presă: V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca pe loc!
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mar 2014   •   12:34
Primarul din Bârlad i-a ameninţat cu moartea pe consilierii locali şi pe jurnaliştii care i se împotrivesc: „V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca!" le-a spus edilul în ultima şedinţă de consiliu, supărat că au fost persoane care au îndrăznit să pună la îndoială proiectele iniţiate de el.
 
Fără a ţine cont că vorbele sale pot trece drept ameninţări cu moartea, şi-a dat drumul tirului de vorbe necontrolate în prezenţa tuturor consilierilor locali şi al mass-media. 
 
Joi, 27 martie, cu puţin timp înaninte de începrea şedinţei ordinare a Consiliului Local Bârlad, Constantin Constantinescu le spunea tuturor celor prezenţi: „A venit domnul Adiguzel (investitorul străin care a cerut consiliului local un teren intravilan pentru a ridica o fabrică de ansamblat tractoare - n.r.) şi mi-a zis că o va face la Craiova. Dacă băieţii nu vor, asta este. Mulţumim Cezara (Cezara Mironică, şef secţie Bârlad al cotidianului „Vremea Noua”), mulţumim domnilor! Asta este! V-aş împuşca pe loc domnilor! V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca… V-aş scutura şi iar v-aş împuşca, încă o dată!”.
 
Comentariile primarului Constantinescu vin la o lună după ce prin CL Bârlad a trecut un proiect de hotârăre privind scoaterea la licitaţie a unui teren în suprafaţă de aproximativ 5 hectare în extinderea Centrului de Afaceri Tutova.

Preţul licitaţiei, de numai 2 lei/mp, dar şi situaţia financiar-contabilă a SRL-ului care a depus scrisoarea de intenţie privind investiţia pe care dorea să o facă în Bârlad, a stârnit neîncrederea consilierilor din opoziţie.
 

×
Subiecte în articol: primar Barlad presa amenintari comentarii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close