Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Băsescu. "Cel care face presiune şi intră cu bocancii în justiţie e preşedintele Băsescu"

Reacţia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Băsescu. "Cel care face presiune şi intră cu bocancii în justiţie e preşedintele Băsescu"

Reacţia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Băsescu. "Cel care face presiune şi intră cu bocancii în justiţie e preşedintele Băsescu"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Oct 2013   •   12:23

Premierul Victor Ponta a comentat, în direct la Antena 3, declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la pactul de coabitare.  Primul ministru afirmă că el nu va denunţa parcul de coabitare cu Traian Băsescu, deşi preşedintele l-a încălcat de sute de ori până în prezent.

"Eu nu denunţ pactul deşi preşedintele a fost consecvent până acum, în sensul că l-a încălcat de sute de ori. Preşedintele astăzi zice una, mâine zice alta", a spus Ponta la Antena 3.

Premierul Ponta a arătat că gestul şefului statului de a discuta cu procurorul general reprezintă o brutală ingerinţă în justiţie.

"Eu n-am vorbit niciodată cu domnul Niţu nici pe cine propune, nici pe   cine revocă. Am constatat azi că preşedintele Băsescu l-a sunat pe procurorul general  şi i-a spus pe cine să pună în justiţie, se mai şi laudă cu asta. Faptul că preşedintele Băsescu are procurori favoriţi şi procurori  nefavoriţi este un mod de a interveni în justiţie. E cea mai brutală ingerinţă pe care o poate face cineva", a afirmat Ponta.

"Cel care face presiune şi intră cu bocancii în justiţie e preşedintele  Băsescu. Tot acest circ pe care îl face preşedintele este de fapt disperarea lui  Traian Băsescu că nu mai controlează în totalitate zona în care era  domnul Morar şi toţi ceilalţi. Traian Băsescu sună şi bate cu pantoful în masă ca la el pe navă. Foarte  bine că procurorul general a aplicat legea şi nu s-a intimidat la  ţipetele lui Băsescu", a adăugat premierul.

USL: Ruperea pactului de coabitare dintre preşedinte şi premier nu înseamnă nimic

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close