Antena 3 CNN Politică Se cere demisia nr. 2 din partidul lui Udrea. Marin Anton: Nu plec şi atac în justiţie decizia ANI

Se cere demisia nr. 2 din partidul lui Udrea. Marin Anton: Nu plec şi atac în justiţie decizia ANI

Se cere demisia nr. 2 din partidul lui Udrea. Marin Anton: Nu plec şi atac în justiţie decizia ANI
Sursa foto: Foto: facebook.com/pages/Marin-Anton
de M.Z.    |    13 Aug 2014   •   15:16

E scandal pe toate fronturile în PMP. Europarlamentarul Cristian Preda a cerut demisia din partid a deputatului Marin Anton, vicepreşedinte al formaţiunii, după ce ANI l-a găsit incompatibil. 

 
Coincidenţă, se întâmplă chiar a doua zi după ce fiica preşedintelui a atacat-o pe Elena Udrea.
 
"Deputatul Marin Anton a fost declarat incompatibil de ANI. Va trebui să demisioneze din Parlament, dar şi din PMP. Nu cred că un partid nou îşi permite o altă atitudine", a scris, miercuri, Cristin Preda, pe blogul său.
 
În replică, Marin Anton spune că nu are de ce să demisioneze din partid şi îşi va căuta dreptatea în justiţie. Mai mult, e decis să lichideze şi firma care l-a făcut incompatibil.

El a spus că în momentul în care şi-a început mandatul de deputat a început şi demersurile pentru lichidarea "întreprinderii individuale Anton Marin", pe care o deţinea.
 
"Eu n-am fost parlamentar înainte de 2012, într-adevăr întreprinderea individuală Anton Marin funcţiona, toate demersurile pentru lichidarea acesteia au durat destulă vreme. Dar pot demonstra că imediat ce am început mandatul de deputat am început şi demersurile pentru lichidare, demersuri care au durat o perioadă de timp, asta am spus şi la ANI când mi s-a cerut. Faptul că demersurile legale au durat atât de mult nu e vina mea, aceste demersuri au durat şase luni", a  explicat deputatul PMP.

Incompatibilitatea lui Marin, o nouă lovitură dată lui Udrea, după ce mezina preşedintelui a atacat-o pe aceastaÎntr-o postare pe o reţea de socializare, Elena Băsescu susţine că organizaţiile PMP au "probleme" în a strânge semnături pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale Cristian Diaconescu, "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".
 

×
Subiecte în articol: Marin Anton
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close