Antena 3 CNN Politică Şerban Nicolae lasă de înţeles că va candida la şefia PSD

Şerban Nicolae lasă de înţeles că va candida la şefia PSD

Şerban Nicolae lasă de înţeles că va candida la şefia PSD
de M.Z.    |    17 Sep 2015   •   23:28

Senatorul PSD Şerban Nicolae a lăsat de înţeles, joi, că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congresul care va avea loc luna viitoare.

 
Şerban Nicolae a spus că are capacitatea de a conduce cel mai mare partid din România, dar astfel de lucruri sunt foarte serioase şi preferă să le cântărească bine înainte de a anunţa ce a decis.
 
"Eu iau lucrurile astea foarte în serios. Fără să par lipsit de modestie, cred că am capacitatea de a candida la o asemenea funcţie, am şi vechimea necesară, fiind practic membru de la începutul partidului, de la înfiinţare, dar o asemenea decizie nu aş vrea să o anunţ acum într-o emisiune de televiziune. Eu cred cu seriozitate în colegialitate, în adeziune la partid", a spus senatorul PSD Şerban Nicolae, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Un alt candidat pe lista pentru şefia PSD mai este actualul preşedinte interimar al partidului, Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close