Antena 3 CNN Politică Şerban Nicolae: Ponta a dat dovadă de maturitate instituţională, când a anunţat amânarea accizei la motorină

Şerban Nicolae: Ponta a dat dovadă de maturitate instituţională, când a anunţat amânarea accizei la motorină

Şerban Nicolae: Ponta a dat dovadă de maturitate instituţională, când a anunţat amânarea accizei la motorină
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Dec 2013   •   21:02

Senatorul PSD Şerban Nicolae a apreciat, luni, că premierul Victor Ponta a dat dovadă de maturitate instituţională, atunci când a anunţat amânarea accizei la motorină.

 
"Victor Ponta a dat încă o dată dovadă de maturitate instituţională în funcţia pe care o deţine de prim-ministru. Nu-şi umflă muşchii, nu-şi arată nervii, ci invită încă o dată la dialog. De altfel, şi săptămâna trecută, premierul a invitat la calm şi a spus că este dispus la dialog, a declarat senatorul social-democrat Şerban Nicolae, luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Politicianul a mai spus că, dacă gândim în termeni de ambiţii personale, putem vorbi de o victorie a preşedintelui, având în vedere că şeful statului atenţionase că nu va aproba bugetul, dacă ca Guvernul va menţine introducerea accizei la motorină.
 
Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Guvernul intenţionează să amâne introducerea accizei de 7 eurocenţi la motorină pentru o perioadă de trei luni, perioadă în care se vor căuta soluţii.

Parlamentul a adoptat, pe 4 decembrie, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, iar Guvernul aşteaptă acum mutarea lui Traian Băsescu - preşedintele a anunţat deja că va retrimite bugetul la parlament. Iar Victor Ponta l-a rugat doar să o facă rapid, să nu aştepte expirarea termenului de 20 de zile. 

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae Victor Ponta Subiectiv
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close