Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Miniștrii guvernului Cioloș, declarații halucinante

Sinteza Zilei: Miniștrii guvernului Cioloș, declarații halucinante

Sinteza Zilei: Miniștrii guvernului Cioloș, declarații halucinante
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Mar 2016   •   22:10

Ministrul Educației, Adrian Curaj, se face că nu ştie ce se întâmplă la grădiniţa groazei din Capitală.

Acesta spune că din lipsă de timp nu a reuşit să vadă nici până acum imaginile şocante cu zeci de copii bătuţi şi umiliţi în grădiniţa privată din Capitală, deşi filmările au fost publicate încă de săptămâna trecută.

Adrian Curaj a mai precizat că nu instituţia pe care o conduce ar trebui trasă la răspundere pentru această situaţie.

”Nu pot să văd tot e inadmisibil. Colegii mei mi-au spus că nu era, că nu există... Nu trebuie să văd chiar tot. Nu e rolul școlii protecția consumatorului sau partea de instanță. Noi nu am avizat, nu există pentru noi”, a precizat, marți, ministrul Educației, Adrian Curaj.

Subiectul a fost dezbătut marți seară, în emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

URMĂRIȚI LIVE SINTEZA ZILEI

Jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, a explicat că situația este mult mai gravă decât bănuim, pentru că miniștrii dau dovadă de incompetență, o trăsătură mai gravă decât corupția

“Eu îi dau nota 5, pentru că măcar are curajul să dea ochii cu presa, o trăsătură care lipsește la mulți alți miniștri. A apărut nimeni-în-drum de la Transporturi și a plusat cu vreo cinci avioane pentru președinte. Și aveți exemple nenumărate de la restul de miniștri. Incompetența în cazul unor miniștri este mult mai gravă decât corupția. Pe incompetență poți pierde miliarde de euro. Pentru că nu știi. Pe incompetență, pe ce este acum, pierdem mult mai mult. Mi se pare o perioadă de criză. Eu nu credeam că vom trăi să vedem un Guvern mai incompetent decât ultimul Guvern Boc. Ei bine, iată personajele.”

Dar acesta nu este un caz singular. Mihai Gâdea a prezentat o colecție întreagă de asemenea gafe făcute de miniștrii cabinetului Cioloș și chiar și de premierul Dacian Cioloș. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close