Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu a primit decizia de excludere din PSD. Fostul premier poate contesta excluderea până vineri

Sorin Grindeanu a primit decizia de excludere din PSD. Fostul premier poate contesta excluderea până vineri

Sorin Grindeanu a primit decizia de excludere din PSD. Fostul premier poate contesta excluderea până vineri
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Iul 2017   •   13:38

Fostul premier Sorin Grindeanu a primit decizia de excludere din PSD. Până acum nu a existat o decizie scrisă de excludere a sa din partid.

Potrivit Antena 3, Grindeanu poate contesta decizia până vineri.

Jurnalistul Dragoș Bota, de la pressalert.ro, anunța, marți, în exclusivitate pentru emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, că Sorin Grindeanu are contestația gata formulată și urmează să fi trimisă la București. 

În urmă cu o săptămână, Sorin Grindeanu declara la Timișoara că Liviu Dragnea ''a uitat'' să trimită actele care atestă excluderea sa la organizația PSD Timiș, subliniind faptul că nu va putea fi exclus de câte ori se va reînscrie.

''Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea. Din punctul meu de vedere, nu are cum să mă excludă vreodată din PSD Liviu Dragnea, pentru că nu mă poate exclude de atâtea ori de câte mă voi reînscrie. (...). Să fie bărbat politic și să nu fugă, să nu stea închis împreună cu câteva persoane. (...). Să vină în fața Congresului, unde sunt mii de delegați, și să stabilească Congresul linia pe care va merge partidul. Așa cum spune și Statutul, validarea unui prim ministru se face în Congres'', a afirmat Sorin Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close