Antena 3 CNN Politică Surpriză! Cine este noul favorit pentru funcția de premier

Surpriză! Cine este noul favorit pentru funcția de premier

Surpriză! Cine este noul favorit pentru funcția de premier
16 Ian 2018   •   10:41

Premierul demisionar Mihai Tudose a ajuns, marţi dimineaţa, la Palatul Victoria, la sediul Guvernului fiind prezent şi vicepremierul Paul Stănescu.

Tudose şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru luni seară, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras sprijinul politic.

La plecarea de la reuniunea CExN, Tudose a anunţat că îşi va depune demisia şi nu va asigura interimatul funcţiei, adăugând că în locul său de programul zilei de marţi se va ocupa vicepremierul Paul Stănescu.

În acest moment, cea mai puternică campanie şi-o face senatorul Ecaterina Andronescu, care şi-ar dori să ajungă la Palatul Victoria, afirmă surse din interiorul PSD.

În acelaşi timp, Ecaterina Andronescu ar putea să nu aibă sprijinul taberei lui Liviu Dragnea, pentru că prin discursul din CEX de luni a lăsat să se întrevadă posibilitatea ca, în viitor, să-l contracandideze pe Dragnea la şefia PSD.

Pe lista scurtă, pe lângă Ecaterina Andronescu, mai figurează Mihai Fifor, favoritul taberei Dragnea, dar şi liderul PSD Dolj, Claudiu Manda. O surpriză de ultimă oră este însă europarlamentarul Victor Negrescu.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close