Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun

Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun

Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2014   •   10:11
Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun. Şi-a invitat foştii colegi de la Academia Navală, ca în fiecare an doar ca acum a fost ultima adunare de acest fel pe care Traian Băsescu o mai face intr-o vila de protocol. 
 
Evident ca dupa incheierea acestui mandat Basescu nu va mai avea acces într-un astfel de loc si, probabil, Basescu se va intalni cu prietenii sai la un restaurant cum s-a intamplat si in 2012, in perioada cat era suspendat. 
 
La petrecerea aniversară s-au strâns aproape 100 de oaspeţi, foşti colegi ai lui Traian Băsescu de la Institutul de Marină Civilă. Preşedintele a avut grijă ca invitaţilor să nu le lipsească nimic.
 
Aniversarea a început încă de la lăsarea serii. Foştii colegi ai preşedintelui au venit îmbrăcaţi la patru ace, cei mai mulţi, la braţ cu soţiile.
 
Reşedinţa de vară a preşedintelui a răsunat de muzică şi voie bună până spre miezul nopţii.
 
Pentru că, anul viitor, Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte, întrunirea se va face într-un restaurant din Constanţa. Este acelaşi restaurant în care absolvenţii Academiei Navale s-au întâlnit şi acum doi ani, când Traian Băsescu era suspendat din funcţie.

 

×
Subiecte în articol: Chef vila protocol Neptun colegi restaurant
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close