Antena 3 CNN Politică Udrea a taxat-o pe mezina preşedintelui: Doamna Băsescu, fiind mai departe de partid în ultima vreme, a prins un mesaj greşit

Udrea a taxat-o pe mezina preşedintelui: Doamna Băsescu, fiind mai departe de partid în ultima vreme, a prins un mesaj greşit

Udrea a taxat-o pe mezina preşedintelui: Doamna Băsescu, fiind mai departe de partid în ultima vreme, a prins un mesaj greşit
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Aug 2014   •   08:59

Elenele lui Traian Băsescu continuă atacurile pe tema candidatului PMP la prezidenţiale. Elena Udrea a taxat-o pe mezina preşedintelui că nu prea dă pe la partid, după ce Elena Băsescu a atacat-o pe Facebook pe tema candidaturii la Cotroceni.  

 
În final, Traian Băsescu a fost pus să decidă cine va candida la prezidenţiale din partea PMP
 
EBa îi pune în cârcă Elenei Udrea acuzaţii grave, cum ar fi sabotarea campaniei de strângere de semnături pentru Cristian Diaconescu. Mezina prezidenţială nu i-a spus în faţă fostei blonde la Cotroceni care sunt nemulţumirile ei, ci a scris pe Facebook. 
 
"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris Elena Băsescu pe o reţea de socializare.
 
Elena Udrea spune că, din respect pentru Traian Băsescu, nu comentează acuzaţiile, însă a aruncat însă câteva săgeţi către EBa. 
 
Pentru că elenele lui Traian Băsescu nu au reuşit să se pună de acord, însuşi preşedintele a fost chemat să facă pace în partid şi să spună pe cine vrea să arunce în lupta electorală. Locul întâlnirii nu a fost stabilit încă. Ar putea fi la Cotroceni, acolo unde Cristian Diaconescu şi-a primit binecuvântarea pentru a candida şi chiar semnătura de susţinere a lui Traian Băsescu. La fel de bine ar putea fi la restaurant, acolo unde preşedintele şi şefii partidului său de suflet au fost surprinşi împreună de atâtea ori. 

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close