Antena 3 CNN Politică Udrea, decepţionată de Băsescu: M-a surprins că nu a dat şanse femeilor la cele mai înalte funcţii

Udrea, decepţionată de Băsescu: M-a surprins că nu a dat şanse femeilor la cele mai înalte funcţii

Udrea, decepţionată de Băsescu: M-a surprins că nu a dat şanse femeilor la cele mai înalte funcţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Oct 2010   •   08:38

Elena Udrea susţine că a fost decepţionată de Traian Băsescu. Ministrul Dezvoltării şi Turismului se declară nemulţumită de faptul că preşedintele nu dă nicio şansă femeilor din PDL pentru cea mai înaltă funcţie din partid sau din Guvern.

Ministrul Udrea consideră lipsa de încredere a lui Traian Băsescu în potenţialul ei de lider de partid sau de Guvern drept o decepţie pentru toate femeile democrat-liberale.

"M-a surprins faptul că cel mai mare susţinător al femeilor din politică, domnul Traian Băsescu, un bărbat în politică, căruia multe, mai ales din PD-L, îi datorează ascensiunea, cariera şi funcţiile pe care le ocupă. Suntem multe femei în funcţii importante, adică Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi, iar el nu ne-a dat şansă la funcţia de preşedinte al partidului, la cele mai înalte funcţii în stat. Ăsta sigur că e un motiv de decepţie pentru noi, femeile", a declarat Elena Udrea, joi seara, la postul B1 Tv.

Declaraţia vine după ce şeful statului susţinea la sfârşitul săptămânii trecute, într-o emisiune televizată, că Elena Udrea nu este pregătită pentru şefia Executivului sau a PDL.

"Funcţiile înalte de tip prim-ministru, de preşedinte, implică o experienţă de viaţă. Nu e suficient să fii inteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea… Inteligent, ambiţios, capabil de negociere, extrem de rezistent în bătălia politică… Aş spune, la vârsta dânsei, 36-37 de ani, un politician, unul dintre cele mai bune produse ale politicii în PDL în ultimii ani. Dar de aici şi până la funcţia de prim-ministru sau de preşedinte este cale lungă”, a declarat Traian Băsescu la Pro TV.

Şeful statului consideră că un candidat femeie la preşedinţia României sau la şefia PDL nu ar avea şanse să câştige.

Udrea, decepţionată de Băsescu




×
Subiecte în articol: Elena Udrea femei pdl premier
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close