x close

Fii alături de noi!

Elena Udrea, nașă de botez. Pe cine a creștinat fosta blondă de la Cotroceni și ce cadouri i-a făcut copilului. Vezi FOTO

de 12 Mar 2016   •   19:54
Elena Udrea, nașă de botez. Pe cine a creștinat fosta blondă de la Cotroceni și ce cadouri i-a făcut copilului. Vezi FOTO 72
Foto: Facebook / Elena Udrea

UPDATE 19.54 - Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii de la botezul băiețelului pe care l-a creștinat sâmbătă. 

 
Posted by Elena Udrea on 12 Martie 2016

UPDATE 17.58 - Elena Udrea a spus sâmbătă, la ieșirea din biserică, după ce l-a botezat pe băiețelul lui Adrian Gurzău, că i-a adus finului său hăinuțe și jucării.

”M-am pregătit pentru momentul acesta, că are vreo kilograme”, a spus Elena Udrea.

__________________________

Știrea inițială 17.20

Elena Udrea și Traian Băsescu au reluat cumetriile. Fosta blondă de la Cotroceni este nașă de botez, sâmbătă, pentru copilul unui fost PDL-ist.

Elena Udrea l-a botezat pe cel de-al doilea copil al lui Adrian Gurzău, fost democrat-liberal, acum înscris în PMP și candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Cluj-Napoca.

La botez au venit și fostul președinte Traian Băsescu împreună cu soția sa, Maria Băsescu.

Imaginile au fost difuzate sâmbătă, la emisiunea Ediție de week-end, de la Antena 3.

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati