Antena 3 CNN Politică UNPR: Vom da curs invitaţiei preşedintelui Traian Băsescu

UNPR: Vom da curs invitaţiei preşedintelui Traian Băsescu

UNPR: Vom da curs invitaţiei preşedintelui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Feb 2012   •   14:39

UNPR a anunţat că va participa la întâlnirea organizată de preşedintele Traian Băsescu luni. Partidul menţionează că îşi manifestă disponibilitatea spre dialog în ceea ce priveşte situaţia politică din România.

„UNPR va da curs invitaţiei lansate de preşedintele Traian Băsescu şi va participa la discuţiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentată de preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu”, se arată într-un comunicat.

„Încă de la înfiinţare, UNPR a militat pentru responsabilitate şi stabilitate. Este vital ca România să aibă în continuare pace socială, iar acest lucru nu poate fi realizat decât dacă taote forţele politice înţeleg să aşeze interesul naţional deasupra celui de partid şi înţeleg să pună în aplicare, în mod onest, principiul fundamental al dialogului social”, se mai arată în comunicat.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele la consultări luni, la Palatul Cotroceni, pentru a dezbate ratificarea tratatului privind stabilitatea în UE dar şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close