Antena 3 CNN Actualitate 1 mai, împânzit de radare. Câte echipaje de poliţie vor fi mâine pe străzi

1 mai, împânzit de radare. Câte echipaje de poliţie vor fi mâine pe străzi

1 mai, împânzit de radare. Câte echipaje de poliţie vor fi mâine pe străzi
30 Apr 2015   •   13:59

 În minivacanţa de 1 Mai, traficul va fi supravegheat de peste 7.000 de poliţişti şi 420 de aparate radar. Circulaţia pe Autostrada Soarelui ar putea fi monitorizată şi cu ajutorul unui elicopter, în condiţiile în care drumurile spre litoral s-ar putea aglomera.

"Pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor rutiere, începând chiar de astăzi ?i până duminică inclusiv, vor fi în misiune 3.600 de poliţişti rutieri, sprijiniţi de al?i 3.600 de poliţişti de ordine publică. Pe lângă măsurile de dirijare a circulaţiei, aceştia vor acţiona zilnic, în medie, cu 420 de aparate radar, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe vitezomani", a anunţat vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

La ieşirea din Capitală, pe DN1, în zona staţiunilor turistice de pe litoral şi pe Valea Prahovei dispozitivele de poliţie vor fi suplimentate. "Anul trecut, spre exemplu, pe litoral şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai peste 50.000 de turişti. Şi, pentru că vremea se anunţă în general frumoasă, probabil că şi anul acesta vor fi foarte mulţi", a mai spus Oprea.

×
Parteneri
Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din Iași
x close