Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Ar trebui să se creeze o nouă structură în cadrul DNA - Direcţia Elena Udrea

Adrian Ursu: Ar trebui să se creeze o nouă structură în cadrul DNA - Direcţia Elena Udrea

Adrian Ursu: Ar trebui să se creeze o nouă structură în cadrul DNA - Direcţia Elena Udrea
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Ian 2015   •   17:35
Elena Udrea a fost pusă sub control judiciar şi este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii. Şefa Partidului Mişcarea Populară, formaţiune care chiar joi a împlinit un an de existenţă, ar fi beneficiat de sume de bani din dosarul Microsoft. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a explicat că acesta este un moment istoric: 
 
"Este un moment istoric, cred că ar trebui să genereze o reformă în DNA, să fie crează o nouă direcţie: Direcţia Elena Udrea. Ar trebui să se înfiinţeze chiar mâine, ca să urmărească declaraţiile doamnei. Dânsa, ca arhetip uman, din punct de vedere antropologic vorbesc, dânsa pare genul care dă în gât. Şi când va începe să dea în gât cred că nu se va mai opri, pentru că are foarte multe adunate. Pentru că ştie multe, multe şi este băgată în foarte multe. Pare tipul uman care când se apucă nu se mai opreşte."
 
Răzvan Savaliuc, senitor editor la "Lumea Justiţiei", s-a întrebat despre ce dosar ar putea să fie vorba, în condiţiile în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi a menţionat că este vorba despre "un dosar mai vechi". 
 
"Doamna Kovesi a spus că este un dosar mai vechi. Eu mă gândesc aşa: Dacă era un dosar mai vechi, pentru că se ştia de frauda lui Dorin Cocoş din 2009, cum a stat dosarul acesta atât de vechi şi taman acum, după ce nu mai e protectorul Traian Băsescu, DNA a descoperit dosarul?"
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close