Antena 3 CNN Actualitate Afacerist mort într-un accident rutier, jefuit de banii pentru salariale angajaţilor săi

Afacerist mort într-un accident rutier, jefuit de banii pentru salariale angajaţilor săi

Afacerist mort într-un accident rutier, jefuit de banii pentru salariale angajaţilor săi
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Dec 2014   •   08:56

Acuzaţii grave după un tragic accident de circulatie care a avut loc in localitatea Copăceni din judeţul Cluj. Din borseta uneia dintre victime au dispărut 10.000 de lei şi 1.000 de euro, chiar în timpul intervenţiei pompierilor şi poliţiştilor.

Cel care a depus plângere la poliţie este boxerul Lucian Bot, care se afla în dreapta şoferului decedat şi jefuit după accident.

Şoferul automobilului, alături de boxerul Lucian Bot, mergeau spre Turda pentru a plăti angajaţii unor săli de jocuri la care erau asociaţi. În apropiere de Copăceni, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir. În urma impactului, şoferul a murit pe loc. Lucian Bot a scăpat cu răni uşoare.

La locul accidentului au venit mai mulţi poliţişti, pompieri şi ambulanţe. În timpul intervenţiei, din borseta şoferului decedat în accident au dispărut banii pentru salarii - 10.000 de lei şi 1.000 de euro.

Boxerul care a supravieţuit, alături de familia şoferului care a murit, au a depus plângere la poliţie. Ei speră să afle cum au dispărut banii şi să îi recupereze.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close