Antena 3 CNN Actualitate Av. Pavel Abraham: S-au dus NOAPTEA s-o influenţeze pe Izaura să-şi schimbe declaraţiile. Vezi cine sunt acuzaţii

Av. Pavel Abraham: S-au dus NOAPTEA s-o influenţeze pe Izaura să-şi schimbe declaraţiile. Vezi cine sunt acuzaţii

Av. Pavel Abraham: S-au dus NOAPTEA s-o influenţeze pe Izaura să-şi schimbe declaraţiile. Vezi cine sunt acuzaţii
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Aug 2014   •   21:26
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au încercat să o influenţeze pe fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că ar fi primit bani de la familia interlopului pentru a ajuta la eliberarea acestuia.
 
Dezvăluirea a fost făcută de avocatul clanului Bercea, Pavel Abraham, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
"După ce dânşii au fost cercetaţi în stare de arest (Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână - n.r.) au încercat să influenţeze reclamanţii, martorul reclamant, pe Izaura în speţă, şi s-au dus noaptea s-o influenţeze să-şi schimbe declaraţiile", a declarat avocatul Pavel Abraham, marţi seara, la Antena 3.
 
Potrivit avocatului, acest fapt denotă o cirumstanţă în plus "ce constituie o stare de pericol că au încercat să influenţeze probele pentru interesele lor".
 
Este un motiv în plus, mai consideră apărătorul lui Bercea, pentru ca şansele celor doi de a fi puşi în libertate în acest moment să fie foarte reduse.

Noi DEZVĂLUIRI în dosarul Bercea-Băsescu. Abraham: Banii s-au dat începând din 2011
 
Citiţi şi VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Cât de BOGAT este Mircea Băsescu? Iată care este averea fratelui preşedintelui

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close