Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, la Congresul Mişcării Democrat-Creştine Maghiare: Particip în semn de respect pentru UDMR

Băsescu, la Congresul Mişcării Democrat-Creştine Maghiare: Particip în semn de respect pentru UDMR

Băsescu, la Congresul Mişcării Democrat-Creştine Maghiare: Particip în semn de respect pentru UDMR
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Dec 2010   •   10:20

Traian Băsescu a ajuns la Covasna, unde are loc cel de-al treilea Congres al Mişcării Democrat-Creştine Maghiare din România. Preşedintele României a precizat că prezenta sa la eveniment este un semn de „respect pentru partenerul de Guvernare”.

Potrivit surselor citate, Traian Băsescu va participa la deschiderea lucrărilor Congresului Mişcării Democrat-Creştine Maghiare din România, care este o platformă a UDMR.

Congresul la care va participa şeful statului va începe cu discursurile invitaţilor şi cu raportul conducerilor organizaţiilor teritoriale. În cadrul Congresului, se vor face propuneri pentru schimbarea regulamentului şi programului Mişcării Democrat-Creştine Maghiare din România.

De asemenea, urmează să fie desemnaţi participanţii la Congresul UDMR din luna februarie a anului viitor. La finalul evenimentului, se vor acorda diplome de merit, au anunţat surse oficiale, citate de Mediafax.

În prezent, preşedintele Mişcării Democrat-Creştine Maghiare din România este Kovacs Kalman.

 

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close