Antena 3 CNN Actualitate Băsiştii se sfâşie între ei. Daniel Morar, atacat de cei care l-au idolatrizat

Băsiştii se sfâşie între ei. Daniel Morar, atacat de cei care l-au idolatrizat

Băsiştii se sfâşie între ei. Daniel Morar, atacat de cei care l-au idolatrizat
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Ian 2015   •   15:47

Judecătorul Curţii Constituţionale, Daniel Morar, este atacat în termeni duri tocmai de cei care, în urmă cu puţin timp, îl idolatrizau. Atacul vine pe fondul unui război declanşat în aceste zile între SRI şi Curtea Constituţională, având subiect cele trei legi Big Brother, declarate neconstituţionale de CCR.

"Personajul care şi-a făcut din războiul cu SRI unguentul ego-ului său hipertrofiat e nimeni altul decît Daniel Morar. Daniel Moral, această piticanie sufletească pusă de Traian Băsescu în fruntea DNA tocmai pentru că era şantajabil, a înnebunit la gîndul că n-a fost numit procuror general. Convins că n-a ajuns în prepeleacul Puterii din cauza lui Traian Băsescu, şi-a năpustit ura sa de ins mărunt, bolnav de ciudă, împotriva lui Traian Băsescu", a scris jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul său.

"Daniel Morar nu este nici statul român, nici Dumnezeul României, nici Justiţia, aşa cum statul român nu poată numele nici vreunui politician, procuror, judecător sau şef de serviciu secret sau de parchet, fie el şi DNA. (...) Procurorul Daniel Morar este doar un om care acum greşeşte. Când în loc să construiască a ales să dârâme, probabil n-a crezut nicio clipă că îşi demolează singur ceea ce are mai de preţ: statuia", a scris şi jurnalista Sorina Matei.

×
Subiecte în articol: Daniel Morar CCR
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close