Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu vremea începând de mâine. "Va veni un front atmosferic foarte rece peste România"

Ce se întâmplă cu vremea începând de mâine. "Va veni un front atmosferic foarte rece peste România"

Ce se întâmplă cu vremea începând de mâine. "Va veni un front atmosferic foarte rece peste România"
de O.P.    |    22 Sep 2014   •   05:47

Meteorologii au anunţat că vremea se răceşte în toată ţara începând de mâine, iar precipitaţiile vor fi însemnate şi pe arii extinse.



Ploile abundente căzute în ultimele 24 de ore pe teritoriul judeţului Maramureş au produs inundaţii în mai multe oraşe şi localităţi. Din cauza podeţelor înfundate apele s-au revărsat în curţile oamenilor din Seini după o ploaie ce a adus aproape 140 de litri pe metru pătrat.

În oraşul maramureşean Seini, apele pârâului Seinel s-au revărsat din cauza canalelor de scurgere înfundate de aluviuni. Două beciuri, o curte şi o fântână au fost inundate de ploile torenţiale.

În comuna Copalnic Mănăştur, în 12 ore s-au înregistrat 140 de litri pe metru pătrat.  Ploile torenţiale au produs revărsări ale văilor Berinţa şi Bloaja. Pompierii militari şi angajaţii primăriilor au intervenit pentru a decolmata aproape 15 podeţe.

În Baia Mare, mai multe străzi au fost inundate după o ploaie puternică de doar 40 de minute, timp în care au căzut peste 30 de litri de apă pe metru pătrat.


×
Subiecte în articol: ploi
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close