Antena 3 CNN Actualitate CNADNR reziliază contractele cu Nelu Iordache, aflat în arest preventiv

CNADNR reziliază contractele cu Nelu Iordache, aflat în arest preventiv

CNADNR reziliază contractele cu Nelu Iordache, aflat în arest preventiv
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Dec 2012   •   12:07
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a decis, marţi, rezilierea contractelor încheiate cu afaceristul Nelu Iordache, aflat în arest preventiv pentru delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Directorul CNADNR, Mircea Pop, a declarat la Antena 3 că este vorba despre un contract încheiat în vederea lucrărilor la şoseaua de centură a oraşului Caracal şi un alt contract de modernizare a DN5 Bucureşti - Adunaţii Copăceni. Lucrările afectate de aceste rezilieri vor fi scoase la licitaţie, a dat asigurări Mircea Pop.

Surse susţin că în atenţia CNADNR s-ar afla inclusiv contractele de deszăpezire încheiate cu Romstrade, compania lui Nelu Iordache.



Omul de afaceri Nelu Iordache, reţinut sâmbătă de DNA în dosarul în care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani, a fost arestat preventiv, duminică, de Tribunalul Bucureşti.

Omul de afaceri este acuzat că a "schimbat" direcţia banilor europeni - 25 milioane de lei - bani care trebuiau folosiţi la executarea primului tronson din Autostrada Nădlac - Arad.

Conform procurorilor, omul de afaceri ar fi folosit 9.800.000 de lei pentru plata datoriilor ale companiei aeriene pe care o deţine. De asemenea, Iordache ar fi folosit 9.860.000 de lei pentru a-şi achiziţiona mai multe terenuri în ţară.


×
Subiecte în articol: Nelu Iordache CNADNR
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close