Antena 3 CNN Actualitate Comuna Colibaşi, iluminată integral cu becuri ecologice

Comuna Colibaşi, iluminată integral cu becuri ecologice

Comuna Colibaşi, iluminată integral cu becuri ecologice
de M.T.    |    01 Iun 2014   •   11:41

Comuna giurgiuveană Colibaşi se poate mândri că este una dintre puţinele comunităţi din România iluminate integral cu becuri ecologice.

Totul face parte dintr-o campanie coordonată de Enel România cu scopul de a atrage atenţia asupra utilizării eficiente a energiei în gospodării.

Dincolo de cuvintele frumoase care prezintă acest proiect oamenii vor simţi direct în buzunare beneficiile.  Comunitatea va economisi zeci de mii de lei anual.

Pentru ca locuitorii din Colibaşi să aibă casa luminată ECO au fost nevoiţi să-şi dea la schimb vechile becuri. Pentru cei care nu au putut veni la Casa de Cultură din sat pentru a-şi ridica becurile, echipele le-au dus la domiciliu şi le-au şi montat.

În total au fost înlocuite becurile incandescente din 1300 de gospodării din Colibaşi. Asta înseamnă că în jur de 3000 de oameni vor economisi anual, în total, nu mai puţin de 100.000 de lei.

După ce au fost împărţite toate becurile, locuitorii au luat parte la o tombolă cu zeci de premii.

Astfel, comuna Colibaşi, din judeţul Giurgiu, a devenit a 4-a comunitate implicată în proiectul de responsabilitate socială dezvoltat de cel mai mare furnizor de energie electrică din România.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close