Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu respinge decizia ÎCCJ şi face recurs

Dan Voiculescu respinge decizia ÎCCJ şi face recurs

Dan Voiculescu respinge decizia ÎCCJ şi face recurs
Sursa foto: voiculescu
05 Feb 2010   •   19:15

Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, este convins că adevărul despre colaborarea sa cu fosta Securitate, va fi restabilit de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Voiculescu neagă categoric că ar fi fost colaborator al Securităţii. Decizia dată astăzi nu este definitivă şi va fi atacată cu recurs.

Liderul Partidului Conservator afirmă că există argumente morale şi juridice solide împotriva deciziei Curţii de Apel.

?Dan Voiculescu se arată convins că, în ciuda momentului extrem de dificil pe care îl traversează instituţiile din România, aflate sub presiunea unui grup politic cu dirijor unic, decizia Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie va fi diferită, restabilind adevărul în graniţele sale fireşti. Până atunci, Dan Voiculescu asigură opinia publică că nu a făcut poliţie politică şi nu a fost informator al Securităţii, limitându-se doar la respectarea normelor care reglementau activitatea în comerţul exterior până în anul 1989?, se arată într-un comunicat al Partidului Conservator.

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri că Dan Voiculescu ar fi fost colaborator al fostei Securităţi. Decizia nu este însă definitivă, iar avocaţii lui Voiculescu au anunţat deja că o vor contesta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.



Antena 3

×
Subiecte în articol: ICCJ Securitate
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close