Antena 3 CNN Actualitate Declaraţii şocante ale ucigaşului preotului din Focşani. "Nu îmi pare rău. Părintele trebuia să moară"

Declaraţii şocante ale ucigaşului preotului din Focşani. "Nu îmi pare rău. Părintele trebuia să moară"

Declaraţii şocante ale ucigaşului preotului din Focşani. "Nu îmi pare rău. Părintele trebuia să moară"
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iun 2012   •   07:12

Ucigaşul preotului din Focsani i-a şocat pe anchetatori cu o declaraţie făcută în timpul percheziţiilor. A spus că nu îi pare rău pentru fapta comisă, că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară. A fost declaraţia care l-a trimis direct în spatele gratiilor. Aşa cum se aşteptau, în casa criminalului, anchetatorii au descoperit mai multe materiale religioase.

Florentin Puşcoiu a fost audiat toată noaptea până şi-a recunosct fapta. Avocatul său spune că pedeapsa în astfel de cazuri poate ajunge până la 25 de ani de închisoare.

Criminalul nu are nicio părere de rău că l-a ucis pe părintele Marin. Le-a declarat procurorilor că a urmat porunca Domnului şi că preotul trebuia să moară. Probele care îl incriminează pe bărbat sunt nişte foi cu versete biblice din "A cincea carte a lui Moise", capitolul 13 , versetul 5. Cu ele a mers la părintele Marin să i le explice.

Vecinii criminalului spun că bărbatul părea foarte schimbat în ultima vreme. Oamenii ştiau că a avut probleme şi în familie.

Aşa l-au şi descoperit anchetatorii pe ucigaş. După ce au aflat că în ultimele zile a mers la mai multe biserici, i-au întrebat pe toţi preoţii din zonă dacă ştiu ceva despre un enoriaş care să corespundă portretului robot făcut de criminalişti.



×
Subiecte în articol: ucigas biserica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close