Antena 3 CNN Actualitate Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Bistriţa. Cum a fost FILMAT pastorul ÎNAINTE de a fi găsit mort

Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Bistriţa. Cum a fost FILMAT pastorul ÎNAINTE de a fi găsit mort

Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Bistriţa. Cum a fost FILMAT pastorul ÎNAINTE de a fi găsit mort
de O.P.    |    23 Aug 2013   •   10:20

La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare a avut loc o şedinţă de analiză a dosarului privind moartea pastorului din Bistriţa şi a fiului său. La şedinţa de analiză a participat procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Valentin Mirişan, Dumitru Miclea – prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi medicul legist”, scrie jurnalul.ro.

Medicii legişti au stabilit că Adrian Blaga şi fiul său au decedat în cursul nopţii de 5 spre 6 august. Conform unui buletin de presă al IJP Satu Mare, la autopsie s-a mai stabilit că “bărbatul de 39 ani prezenta plagă tăiată înţepată penetrantă a gâtului cu secţionare de vase sanguine, iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingină pe tractul respirator, limba şi mucoasa esofagului, care s-au putut produce în timpul vieţii prin inhalare de fum.”

În cazul băieţelului de 9 ani, legiştii au constatat ca acesta prezenta “şoc hemoragic ca urmare a unei plăgi tăiate profunde a gâtului cu leziuni de vase sanguine, dar şi o fractură deschisă comunitivă cu dislocare a cutiei craniene cu dilacerare duro-cerebrală care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafaţa relativ mică de impact putând fi şi ea cauza tanatogeneratoare”.

Cu alte cuvinte, tatăl trăia atunci când autoutilitara a fost incendiată, el inhalând fumul produs. Gâtul lui a fost tăiat după, şi nu înaintea acestui eveniment.

Mai mult, anchetatorii au găsit pe camerele video ale unei benzinării înregistrarea imaginilor în care pastorul cumpără benzină la canistră. 
Victimele nu aveau leziuni cu caracter defensiv, care să indice că au luptat cu agresorii, încercând să se apere.

×
Parteneri
Sticlele ce nu vor mai fi acceptate de aparatele de reciclare, de la 1 iulie
x close