Antena 3 CNN Actualitate Deţinutul omorât azi pregătea uciderea unui interlop. Pentru 100 de euro, urma să fie asasinat criminalul lui Gheorghiţă Mararu

Deţinutul omorât azi pregătea uciderea unui interlop. Pentru 100 de euro, urma să fie asasinat criminalul lui Gheorghiţă Mararu

Deţinutul omorât azi pregătea uciderea unui interlop. Pentru 100 de euro, urma să fie asasinat criminalul lui Gheorghiţă Mararu
Sursa foto: Foto: urvely.com
de M.Z.    |    23 Ian 2013   •   14:06
Deţinutul ucis astăzi la Penitenciarul din Iaşi urma să îl omoare pe Cristian Chilat, cel care l-a ucis pe Gheorghiţă Mararu.

Potrivit unor surse judiciare, asasinatul ar fi fost comandat chiar de familia lui Mararu.

Bărbatul omorât miercuri ar fi fost angajat de familia interlopului ucis, pentru a răzbuna moartea lui Gheorghiţă Mararu.

Deţinutul urma să primească 100 de euro de la familia Mararu, pentru a-l ucide pe Cristian Chilat, cunoscut ca Falău, potrivit unor surse.

Fratele lui Gheorghiţă Mararu, Bogdan, a refuzat să comenteze acuzaţiile, dar a spus că va da un comunicat.

Un deţinut de la Penitenciarului Iaşi a murit, miercuri dimineaţă, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg de celulă, iar un alt puşcăriaş a fost înjunghiat în urma conflictului care a avut loc.

Bărbatul omorât cerea taxă de protecţie celorlaţi deţinuţi, iar acum îi spusese colegului său să-i transfere o sumă de bani într-un cont.

Deţinutul ucis în detenţie avea 33 de ani şi era condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor.






×
Subiecte în articol: penitenciar
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close