Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de ştiri: O mamă a doi copii explică de ce a ales ora de religie doar pentru UNUL dintre ei. "13 ani pentru studiul religiei e foarte mult"

Dincolo de ştiri: O mamă a doi copii explică de ce a ales ora de religie doar pentru UNUL dintre ei. "13 ani pentru studiul religiei e foarte mult"

Dincolo de ştiri: O mamă a doi copii explică de ce a ales ora de religie doar pentru UNUL dintre ei. "13 ani pentru studiul religiei e foarte mult"
Sursa foto: Foto: es.slideshare.net/
07 Mar 2015   •   19:45

O telespectatoare a emisiunii "Dincolo de ştiri", mamă a doi copii, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că a ales ca fiul cel mic să participe la orele de religie pentru că şcoala nu i-a oferit o alternativă.

Ştefana Atanasiu, mama unui băieţel în clasa a II-a şi a unei fete în clasa a IX-a, a afirmat, la Antena 3, că a ales ora de religie pentru fiul ei pentru că nu ar fi vrut ca acesta să stea pe culoarul şcolii, în timp ce colegii lui sunt în clasă.

"Mi se pare o îndoctrinare. 13 ani pentru studiul religiei e foarte mult", a mai spus femeia. 

Mai mult, aceasta a declarat că cei doi copii ai săi au venit acasă cu cererile pentru ora de religie gata făcute de învăţătoare, respectiv de dirigintă, cerându-li-se să le aducă semnate, în următoarea zi.

Ştefana Atanasiu a afirmat că, deşi pentru fiul cel mic a ales ora de religie, pentru fiica cea mare, la cererea ei, a refuzat să semneze cererea.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close