Antena 3 CNN Actualitate Doi copii din Tîrgu Jiu au ajuns la spital în comă alcoolică după festivalul berii

Doi copii din Tîrgu Jiu au ajuns la spital în comă alcoolică după festivalul berii

Doi copii din Tîrgu Jiu au ajuns la spital în comă alcoolică după festivalul berii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    22 Aug 2011   •   09:20

Într-o singură zi, doi copii de 11, respectiv 12 ani din Tîrgu Jiu au ajuns în comă alcoolică la spital. Băieţii aveau ceva bani de buzunar şi s-au gândit să-şi cumpere băutură la festivalul berii.

Copilul de 11 ani este în grija bunicii de la doi ani, atunci când a rămas fără părinţi. Dacă până acum un an, acesta nu a ieşit din vorba bunicii, de ceva timp însă şi-a făcut câţiva prieteni mai mari decât el cu care a şi fost, de altfel, la Festivalul Berii. Şi a băut până n-a mai ştiut de el.

Femeia a chemat salvarea pentru că băiatul se simţea foarte rău. După ce a ajuns la spital şi i s-au pus perfuzii, băiatul a început să se simtă mai bine.

Un al băiat, de 12 ani, a trăit aceeaşi experienţă. El a plecat în oraş cu câţiva prieteni, după ce mama i-a dat zece lei, bani de cheltuială. Numai că băiatul nu şi-a cumpărat suc şi prăjituri, ci câteva pahare cu bere.

Părinţii acuză comercianţii că nu au ţinut cont de vârsta clienţilor şi le-au vândut băuturi alcoolice doar pentru a-şi termina stocul.

 

×
Subiecte în articol: copii coma alcoolica bere spital
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close