Antena 3 CNN Actualitate Dovada unui "atentat la sănătatea naţională". Cine conduce prăbuşirea Institutului Cantacuzino?

Dovada unui "atentat la sănătatea naţională". Cine conduce prăbuşirea Institutului Cantacuzino?

Dovada unui "atentat la sănătatea naţională". Cine conduce prăbuşirea Institutului Cantacuzino?
de O.P.    |    03 Oct 2012   •   13:07

Anchete demarate si ingropate. Studii si strategii de relansare incremenite in proiect. Chiar si conturi de donatie menite sa salveze de la dezastru un institut considerat a fi unul de strategie nationala. Din nefericire, toate acestea au configurat in ultimii ani doar un categoric dezinteres al autoritatilor statului fata de siguranta sanatatii poporului roman. Acest lucru este evident, daca tinem cont de importanta vitala pe care o are Institutul Cantacuzino.

Afacerea polidin sau suveica BCG doua probe de frauda si de atentat la sanatatea nationala. Punctul culminant a fost atins in noiembrie 2011 cand conducerea Institutului a cerut ANM(Agentia Nationala a Medicamentului) anularea autorizarii a nu mai putin de 21 de produse, printre care polidin, cantastim etc.Institutul Cantacuzino este considerat a fi unul dintre cei 11 producatori de vaccin antigripal din Europa si unul dintre primii 7 la nivel mondial, ca sortiment de portofoliu.

Dincolo de interesele meschine imobiliare ale baietilor destepti care vaneaza de ani buni hectarele de teren aflate pe cheiul Dambovitei sau in Baneasa, Institutul a fost in ultimii ani o adevarata vaca de muls pentru cei care s-au perindat la conducerea lui. Astazi va prezentam cateva mostre care au condus la distrugerea celui mai reprezentativ pilon al sigurantei sanatatii nationale.

“Afacerea polidin” sau asa-zisa renovare a cladirii unde ar trebui sa se produca vaccinul BCG sunt doar doua dintre cazurile de frauda care se afla astazi in vizorul nimanui.

Aflaţi totul despre o afacere profitabilă pentru băieţii deştepţi, de pe
www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: institutul cantacuzino
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close