Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Maiorul în rezervă care şi-a dat foc la poarta Palatului Cotroceni: Să rămânem vigilenţi. Memoria unor români e scurtă!

Fii la putere! Maiorul în rezervă care şi-a dat foc la poarta Palatului Cotroceni: Să rămânem vigilenţi. Memoria unor români e scurtă!

Fii la putere! Maiorul în rezervă care şi-a dat foc la poarta Palatului Cotroceni: Să rămânem vigilenţi. Memoria unor români e scurtă!
Sursa foto: Foto captura Antena 3
23 Iun 2015   •   20:01

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, jurnaliştii nostri străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi.

Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe  pagina de facebook Antena 3 România.

Diseară, de la ora 21.30, colegii noştri vă aşteaptă la Poarta Sărutului din ansamblu Brâncuşi. Fii la putere!

Jurnalistul Adrian Ursu a stat de vorbă, marţi seară, cu maiorul în rezervă Petre Morjan, în faţa unui soclu care, până acum cinci ani, sprijinea bustul de bronz al unui mare general al Armatei Române, Ion Culcer.

"Suntem în Cimitirul Eroilor din Târgu Jiu, (...) unde ostaşii români şi ruşi convieţuiesc paşnic, dincolo de viaţă. Sunt 156 de morminte ale ostaşilor români căzuţi în Primul Război Mondial, şi peste 50 de cruci în amintirea ostaşilor sovietici care au participat la luptele pentru eliberarea României", a spus Adrian Ursu.

Petre Morjan este pensionarul militar care, în 2011, şi-a dat foc în faţa porţii Palatului Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Fii la putere Adrian Ursu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close