Antena 3 CNN Actualitate Fraudă la bacalaureat în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Ministrul Educaţiei a cerut să se ia măsuri drastice

Fraudă la bacalaureat în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Ministrul Educaţiei a cerut să se ia măsuri drastice

Fraudă la bacalaureat în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Ministrul Educaţiei a cerut să se ia măsuri drastice
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Iul 2015   •   09:50

Scandalul în care e implicată fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a intrat în vizorul ministrului Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu a cerut să se ia măsuri drastice atât în cazul elevei din Orşova, dacă se va dovedi că a trişat la bacalaureat, cât şi pentru cadrele didactice care ar fi acoperit-o.

Între timp, familia Duicu s-a ales cu două dosare penale. Fiica este suspectată că a fraudat examenul, iar mama este cercetată pentru ultraj, după ce a bruscat un procuror şi un poliţist.

Cercetat pentru corupţie, Adrian Duicu îşi apără în continuare fata şi spune că nu a trişat la examenul de Bacalaureat.

"Este o fată eminentă, este o fată olimpică naţională, este o fată care a terminat şcoala cu 9,50, o fată care a intrat într-un examen fără să-şi facă nici cea mai mică problemă că nu poate trece acest examen", a declarat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Adrian Duicu este anchetat pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Potrivit procurorilor, Duicu îi promitea şefului poliţiei din Mehedinţi că poate interveni la membri ai guvernului pentru a-i obţine o promovare.

×
Subiecte în articol: adrian duicu Orsova
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close