Antena 3 CNN Actualitate INFORMARE ANM: Ploi şi ninsori în aproape TOATĂ ţara

INFORMARE ANM: Ploi şi ninsori în aproape TOATĂ ţara

INFORMARE ANM: Ploi şi ninsori în aproape TOATĂ ţara
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
31 Ian 2015   •   11:48
Ploile se vor extinde în aproape toată ţara, din noaptea de sâmbătă spre duminică şi până duminică după-amiază, la munte va ninge, iar vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice şi va depăşi la rafală viteze de 45-50 de kilometri pe oră, potrivit ANM.
"Începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică, 1 februarie, se vor semnala precipitaţii, mai ales ploi, îndeosebi în jumătatea de sud a ţării, unde cantităţile de apă vor depăşi, local 10 - 15 l/mp, iar în Dobrogea şi sud-estul Munteniei, izolat 25 - 30 l/mp", se arată în informarea transmisă sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie.
La munte va ninge, în special în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali. Ninsori, în general slabe cantitativ, vor fi şi în regiunile intracarpatice, duminică după-amiază şi în noaptea de duminică spre luni. 
Vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice, dar şi pe crestele montane, cu viteze de peste 45 - 50 de kilometri pe oră, potrivit informării ANM. 
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close