x close

Fii alături de noi!

Întrețin relații sexuale cu bărbați străini dintr-un motiv uimitor. Și totul - cu acordul soților

de L.D.   •   06 Feb 2013   •   19:47 Comenteaza
Întrețin relații sexuale cu bărbați străini dintr-un motiv uimitor. Și totul - cu acordul soților 525
Donarea de lichid seminal a devenit o activitate la modă pentru sute de bărbaţi care vor bani sau doar distracţie. Îşi fac reclamă pe internet în căutarea femeilor care îşi doresc cu orice preţ să devină mame. Niciunul nu pare speriat de faptul că o astfel de tranzacţie îl poate arunca direct în închisoare. Cliente sunt. Mai ales că aici, în România, n-au foarte multe opţiuni. Dacă vor o inseminare artificială la o clinică privată, fie se duc cu donatorul de mână, mai întâi la notar, fie aleg un donator anonim... dar nu român, ci din Danemarca.

Îl găseşti uşor. Pe internet. Se recomandă în cuvinte simple:  "Înalt, 1,94, ochi albaşti, brunet, constituţie atletică, am 23 de ani, studii superioare. "În schimbul banilor, e dispus să se "chinuie" oricât ar fi nevoie pentru ca rezultatul să fie pe măsura aşteptărilor clientei. 

E clar... donarea presupune, de fapt, întreţinerea unor relaţii sexuale. Chiar şi aşa, familiile disperate apelează la astfel de servicii. Dovada? Donatorii nu duc lipsă de... programări.

Legea românească nu permite astfel de tranzactii. Însă mai presus de imoralitatea şi ilegalitatea unor astfel de "afaceri", stă disperarea cuplurilor care nu pot avea copii. Teoretic, ele pot apela la clinicile specializate. Însă costurile sunt mari. Iar complicaţiile... şi mai mari. În funcţie de clinică.

În cazul în care vor să vină cu donator propriu, procesul trebuie să fie parafat mai întâi la notariat. Iar dacă vor să scape de birocraţie, au la dispoziţie doar material seminal importat din Danemarca.

Pe internet, tranzacţiile se fac fără acte. Doar cu promisiuni. Clienţii plătesc. Donatorii îşi fac treaba. Şi dau asigurări verbale că nu vor avea nicio pretenţie asupra copilului. Dacă e aşa, însă, nimeni nu poate spune sigur. Traficul de material genetic se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7
EUR EUR 4.4070 Up 4.407
USD USD 4.0166 Up 4.0166
CHF CHF 4.1733 Up 4.1733
GBP GBP 6.2528 Up 6.2528
XAU XAU 139.6263 Up 139.6263
JPY JPY 3.2322 Up 3.2322
Meteo

Vremea cu Flavia...

Horoscop

Horoscopul zilei...

Curs Valutar

Daily Income: Elena...

poza

High Tech

Cum îți strică Facebook pozele și cum poți evita asta

Dacă folosești Facebook, mai mult ca sigur ai publicat măcar o poză la un moment dat. În timp ce Facebook e excelent pentru împărtășirea celor mai frumoase momente, acesta folosește o metodă de comprimare a...

03 Sep 2015  •  12:41

poza

Show

Antonia și Alex Velea, scene fierbinți pe scenă: i-a dat jos fusta și a sărutat-o

Alex Velea si Antonia fomeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au impreuna un baietel si nu ezita sa isi arate dragostea unul fata de celalalt in public. Un astfel de moment a avut loc si pe scena...

04 Sep 2015  •  20:12

sati