Antena 3 CNN Actualitate Izaura Anghel, la ieşirea din judecătorie: "Mircea ne-a spus că i-a dat bani lui Kovesi, dar înregistrarea a DISPĂRUT din dosar"

Izaura Anghel, la ieşirea din judecătorie: "Mircea ne-a spus că i-a dat bani lui Kovesi, dar înregistrarea a DISPĂRUT din dosar"

Izaura Anghel, la ieşirea din judecătorie: "Mircea ne-a spus că i-a dat bani lui Kovesi, dar înregistrarea a DISPĂRUT din dosar"
de O.P.    |    17 Iul 2014   •   11:13
UPDATE: Izaura Anghel, la ieşirea din sala de judecată a făcut mai multe declaraţii surprinzătoare. Aceasta a spus că banii sunt la Mircea Băsescu, o parte din sumă ajungând şi la fratele acestuia, preşedintele Traian Băsescu.

Mai mult, Izaura a declarat că şi Laura Codruţa Kovesi a primit o sumă de bani de la Mircea Băsescu. Se pare că respectiva convorbire a fost înregistrată, dar nu a fost găsită în dosar.



Cinci membri ai familiei lui Bercea vor fi azi in faţa magistraţilor în dosarul de şantaj în care Mircea Băsescu este parte vătămată. La Tribunalul din Constanţa vor ajunge fiii lui Sandu Anghel, Izaura Anghel, soţul ei Marius Constantin şi nevasta lui Bercea Mondial.

Mircea Băsescu în schimb, va lipsi. El rămâne în arest în dosarul în care este judecat pentru trafic de influenţă, după cum au decis magistraţii Tribunalului Constanţa.

Decizia tribunalului nu este definitivă, ultimul cuvânt aparţinând Curţii de Apel Constanţa.

La ieşirea din Tribunal, avocaţii lui Mircea Băsescu au anunţat că au cerut eliberarea acestuia sub control judiciar, invocând faptul că înregistrările video pe baza cărora s-a dispus arestarea nu ar fi autentice.

Mircea Băsescu şi Căpăţână au fost aduşi din nou în Capitală unde fratele preşedintelui trebuie să dea explicaţii pentru noi infracţiuni.

Iniţial, Mircea Băsescu ceruse eliberarea sub control judiciar la Tribunalul Bucureşti, însă această instanţă şi-a declinat competenţa în favoarea Tribunalului Constanţa. Aici se judecă de altfel şi dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat de trafic de influenţă.

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close