Antena 3 CNN Actualitate Legea nu este făcută fie respectată de ei. A CUI este maşina parcată pe DOUĂ treceri de pietoni. Reacţia primarului: "E regretabil"

Legea nu este făcută fie respectată de ei. A CUI este maşina parcată pe DOUĂ treceri de pietoni. Reacţia primarului: "E regretabil"

Legea nu este făcută fie respectată de ei. A CUI este maşina parcată pe DOUĂ treceri de pietoni. Reacţia primarului: "E regretabil"
Sursa foto: Foto: LiveArad.ro
de O.P.    |    28 Iul 2014   •   13:21

Aceste imagini dovedesc încă o dată că NU suntem egali în faţa legii. Ci, aceasta se aplică în funcţie de statutul social, numele sau influenţa pe care le are fiecare.

Imagini publicate pe internet de LiveArad.ro au stârnit o serie de revolte pe internet. Un bolid, care este condus de soţia primarului Aradului, stă parcat pe două treceri de pietoni, deşi acest lucru este total interzis de lege.

Contactat de jurnaliştii de la gândul.info, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat: "Maşina aparţine firmei soţiei mele, strada unde este parcată acea maşină este o stradă închisă, lucrându-se în acest moment la canalizare şi la apă, deci nu este o stradă în circulaţie. Este regretabilă parcarea, doar că strada nu este în regim de trafic".



×
Subiecte în articol: parcare
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close