Antena 3 CNN Externe Accidentul din Ungaria: Şoferul TIR-ului a fost reţinut. Microbuzul implicat în tragedie circula ilegal

Accidentul din Ungaria: Şoferul TIR-ului a fost reţinut. Microbuzul implicat în tragedie circula ilegal

Accidentul din Ungaria: Şoferul TIR-ului a fost reţinut. Microbuzul implicat în tragedie circula ilegal
Sursa foto: Foto: Antena 3
31 Oct 2011   •   12:24
Şoferul TIR-ului care a fost implicat în accidentul din Ungaria, soldat cu 14 morţi, a fost reţinut. Bărbatul are 31 de ani, se numeşte Ovidiu Munteanu şi lucra la firma din Arad de trei ani. El a fost grav rănit în urma accidentului.

Informaţiile referitoare la cauza accidentului sunt contradictorii. După ce au anunţat că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan, autorităţile din Ungaria au declarat că TIR-ul ar fi derapat şi ar fi ajuns pe contrasens.

Potrivit unor surse neoficiale, se pare că, în momentul accidentului, şoferul TIR-ului vorbea prin staţie cu un coleg.
 


Microbuzul circula ilegal


Autorităţile au descoperit că m
icrobuzul implicat în accident circula ilegal, întrucât în autovehicul se aflau mai multe persoane decât ar fi fost normal.

Mai exact, autovehiculul a fost înregistrat în actele oficiale ca având o capacitate de 8 plus 1 pasageri, însă în interior se aflau nu mai puţin de 15 oameni. Microbuzul fusese adaptat pentru un număr mai mare de pasageri, însă în toate actele apărea ca având o capacitate de 8 plus 1, explică Augustin Hagiu, preşedinte FOTR.

CITIŢI COMUNICATUL MAE DESPRE ACCIDENTUL DIN UNGARIA


Microbuzul implicat în accident era înmatriculat în Argeş şi era condus de un bărbat din Piteşti. Acesta este, de altfel, şi proprietarul microbuzului, care avea o firmă de transport şi efectua curse interne şi externe.

În momentul accidentului, tânărul făcea o cursă din Spania în Romania, fiind însoţit de tatăl său şi de cumnatul său, informează Mediafax.

Catastrofă în Ungaria: 14 români au murit în urma unui accident rutier

 


Şapte dintre victime sunt din judeţul Giurgiu. O altă persoană care şi-a pierdut viaţa este din Piteşti, iar o alta este din judeţul Neamţ. O altă victimă este din Alexandria, arată ultimele informaţii furnizate de autorităţi.

VEZI IMAGINI CUTREMURĂTOARE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

14 români au murit şi alţi doi au ajuns în stare gravă la spital în urma unui grav accident rutier ŞOSELELE MORŢII:  VEZI ALTE ACCIDENTE DIN UNGARIA SOLDATE CU ROMÂNI MORŢI

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA ACCIDENTUL DIN UNGARIA 






 

×
Subiecte în articol: romani morti autostrada Ungaria microbuz
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close